Amethyst Shadow: de Histor Kleur van het Jaar 2025

Amethyst Shadow: dat is de Histor Kleur van het Jaar 2025. Een kleur die perfect past in deze tijd van zelfbewustzijn en creativiteit. Deze aubergine-paarse kleur is eigenzinnig, elegant en expressief. De zacht mauve ondertoon zorgt ervoor dat je de Histor Kleur van het Jaar 2025 eenvoudig combineert met zowel neutrale, aardse tinten als met meer speelse en uitgesproken kleuren. 

Een vleug luxe en glamour

In een tijd waarin mensen steeds meer op zoek gaan naar hun eigen richting, past een kleur die zelfredzaamheid uitstraalt en zowel krachtig als verfijnd is. Vertrouwen op intuïtie en eigen wijsheid is de basis voor succes. Vanuit die gedachte introduceert Histor de kleur Amethyst Shadow (PPG1046-7). Saskia Huiting, kleurexpert bij Histor: "We bepalen zelf de regels en vertrouwen op onze eigen, creatieve, individuele richting. ‘Amethyst Shadow’ is eigenzinnig, elegant en expressief: een kleur die perfect past in deze nieuwe tijd. Een vleug van luxe en glamour: warm, rijk en rustig tegelijkertijd."

Amethyst Shadow Histor 2025

Vier inspiratiepaletten 

Bij het mystieke en elegante Amethyst Shadow introduceert Histor vier inspiratiepaletten. Deze paletten bewijzen dat de Histor Kleur van het Jaar 2025 een mooie basis vormt voor tal van elegante kleurcombinaties. Door te werken met het 60-30-10 principe - werken met een hoofdkleur (60%), een nunacekleur (30%) en een accentkleur (10%) - creëer je een mooi evenwicht tussen muren, vloer, meubels en accessoires. 

Histor inspiratiepaletten 2025  

Extra Celestial

Het kleurpalet Extra Celestial is gebaseerd op mysterie, de kosmische werled, elegantie en dromerige designs. Je vindt er dromerige blauwtonen in terug, zoals 'Stained Glass', Flower Fields' en 'Coming Storm'. De koelere, maar zachte tinten zoals 'Warlock' en 'Peach Pudding' maken het geheel tegelijkertijd harmonieus. Een knipoog naar de kosmos: Extra Celestial!


Bio Fuse

Met 10 aardse tinten is het Histor kleurpalet Bio Fuse rustgevend, maar onderscheidend. De Histor Kleur van het Jaar 2025 'Amethyst Shadow' geeft in combinatie met serene tinten als 'Evergreen Pearl' en 'Vintage Vibe' een fascinerend resultaat. De aubergine-paarse kleur kleurt prachtig bij groentinten en zet de warmte en rijkheid van de Histor Kleur van het Jaar extra kracht bij. 


Artificial

In dit kleurpalet vind je speelse tinten als 'Vining Ivy', 'Blue Calico' en 'Autumn Orchard' in combinatie met neutrale tinten, zoals 'Rabbit's Ear' en 'Lion's Tooth White'. Het palet daagt je uit om de grenzen op te zoeken. In combinatie met de Histor Kleur van het Jaar 2025 creëer je een balans die opvallend en experimenteel is. Verrassing gegarandeerd!


Earth & Archive

De zachte en zomerwarme aardetinten in dit Histor kleurpalet gaan perfect samen met de intensiteit van 'Amethyst Shadow'. Met warme kleuren als 'Honey Graham' en 'Welcome Home' haal je natuurlijke tinten in huis en ervaar je een aardse rust. 

De Histor Kleur van het Jaar 2025 'Amethyst Shadow' in jouw interieur

Met Amethyst Shadow als Histor Kleur van het Jaar 2025 geef je jouw interieur een luxe, rijk en warme uitstraling. Kies voor Amethyst Shadow op de muur en gebruik MY color Muurverf of verf een aantal houten elementen met Histor MY color lak mat. Wil je de Kleur van het Jaar 2025 eerst testen? Shop dan de Histor kleurtester of kleurstaal en ontdek de mogelijkheden van deze kleur in jouw interieur. 

Histor MY color Muurverf Extra Mat - PPG1046-7 Amethyst Shadow
Histor Kleurbedenktijd
Kleur van het jaar 2025
Histor MY color Muurverf Extra Mat - PPG1046-7 Amethyst Shadow
van 5 sterren score op Trustpilot
0 reviews
33,31 27,53 53,99 44,62
Histor ColorTester Kleurstaal - Amethyst Shadow
Kleur van het jaar 2025
Histor ColorTester Kleurstaal - Amethyst Shadow
van 5 sterren score op Trustpilot
0 reviews
2,51 2,07 2,69 2,22
Histor MY color Muurverf - Extra Mat
Histor Kleurbedenktijd
Histor MY color Muurverf - Extra Mat
4.6 van 5 sterren score op Trustpilot
13 reviews
18,16 15,01 29,49 24,37
Histor MY color Lak - Zijdeglans
Histor Kleurbedenktijd
Histor MY color Lak - Zijdeglans
van 5 sterren score op Trustpilot
0 reviews
35,33 29,20 51,49 42,55
Histor MY color Muurverf - Zijdemat
Histor Kleurbedenktijd
Histor MY color Muurverf - Zijdemat
5 van 5 sterren score op Trustpilot
3 reviews
18,16 15,01 29,49 24,37

Lees ook: