Wat wordt de Histor Kleur van het Jaar 2025?

De onthulling van de Histor Kleur van het Jaar 2025! Elk jaar wachten interieurontwerpers, hobbyisten en kleurenthousiastelingen vol spanning af welke tint door Histor wordt uitgeroepen tot de trendkleur van het komende jaar. Maar hoe wordt deze kleur eigenlijk gekozen? En welke kleuren hebben in de afgelopen jaren de eer gekregen?

Achter de schermen van de Histor Kleur van het Jaar 2025

De keuze voor de Histor Kleur van het Jaar is een zorgvuldig proces. Het begint met een uitgebreide analyse van wereldwijde trends op het gebied van mode, kunst, design en architectuur. De kleurdeskundigen van Histor reizen de wereld over, bezoeken beurzen en volgen presentaties om te begrijpen welke kleuren mensen aanspreken en inspireren. Vervolgens worden de bevindingen verzameld en geanalyseerd.

Tijdens diverse workshops en brainstormsessies worden de trends besproken en vergeleken. Het team van Histor bestudeert ook maatschappelijke en economische factoren die van invloed kunnen zijn op de kleurvoorkeuren van mensen. Na intensieve discussies en overwegingen wordt uiteindelijk de kleur gekozen die het beste de tijdgeest weerspiegelt en tegelijkertijd een frisse en vernieuwende uitstraling heeft.

Een terugblik naar eerdere kleuren

In de afgelopen jaren heeft Histor enkele prachtige kleuren gepresenteerd als de Kleur van het Jaar.

Zo werd in 2024 de kleur Limitless uitgeroepen. Dit is een veelzijdige en verfrissende tint die grenzeloze mogelijkheden biedt voor elk interieur. De kleur van 2023 was Vining Ivy. Een verrassende blauwgroene tint die rust en balans brengt. Deze serene kleur is een trendy toevoeging aan de bestaande paletten en wordt geprezen om zijn kalmerende effect. In 2022 koos Histor met Olive Sprig voor een natuurlijke grijsgroene kleur die staat voor groei en veerkracht. Deze kleur symboliseert de heropleving van de natuur en brengt een gevoel van sereniteit en harmonie.

Wat kunnen we verwachten voor 2025?

Wat de Histor Kleur van het Jaar 2025 precies zal zijn, blijft nog even een goed bewaard geheim. Maar een ding is zeker: het zal een kleur zijn die past bij de huidige tijd, die creativiteit aanmoedigt en die interieurs opnieuw om gaat toveren. Houd onze website en social media in de gaten voor de officiële bekendmaking! Wij mengen Sigma en Histor verf ook in de Histor Kleur van het Jaar 2025. Daarom kunnen we niet wachten tot de kleur bekend is en we jou kunnen voorzien van de beste verf in de nieuwste trendkleur van 2025.


Histor Perfect Finish Muurverf - Mat
Histor Kleurbedenktijd
Histor Perfect Finish Muurverf - Mat
5 van 5 sterren score op Trustpilot
46 reviews
13,84 11,44 23,49 19,41
Histor MY color Muurverf - Zijdemat
Histor Kleurbedenktijd
Histor MY color Muurverf - Zijdemat
5 van 5 sterren score op Trustpilot
3 reviews
17,98 14,86 29,49 24,37
Sigma Pearl Clean Matt - Afwasbare muurverf
Sigma Pearl Clean Matt - Afwasbare muurverf
5 van 5 sterren score op Trustpilot
238 reviews
29,91 24,72 45,95 37,98
Histor Monodek Clean - Muurverf
Histor Monodek Clean - Muurverf
5 van 5 sterren score op Trustpilot
48 reviews
17,79 14,70 29,49 24,37

Lees ook: